Nemačka policija: Dim iz kofera, nije bilo eksplozije

Izvor: B92, 27.Jul.2016, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka policija: Dim iz kofera, nije bilo eksplozije

Berlin -- Nemačka policija negirala je navode da je došlo do eksplozije ispred izbegličkog kampa u blizini Nirberga kako su ranije preneli mediji.

Policija je navela da se pojavio dim koji je došao iz torbe napunjene sprejevima, ali da nije bilo eksploziji, kao i da niko nije povređen.

Takođe se navodi i da se traga za vlasnikom kofera.

Ranij je preneto da je u blizini centra za migrante u Cirndorfu, u blizini Nirnberga, odjeknula eksplozija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Kako je javila Bavarska radiotelevizija, eksplodirao je kofer pun sprejeva, a prema prvim informacijama, nema povređenih.

Eksplozija se dogodila na 200 metara od centra za prihvat izbeglica. Portparolka lokalne policije potvrdila je da se na licu mesta nalazi policijska ekipa.

Prema navodima policije, očevici su javili da je začuli glasan prasak da bi neposredno potom primetili da u obližnjoj bašti gori jedan kofer.

Svedoci kažu i da su videli nekoliko ljudi kako beže sa lica mesta.

U Nemačkoj je na snazi visok stepen bezbednosti nakon nedavnih napada. Za nedelju dana dogodila su se četiri napada, a u pucnjavi u Minhenu ubijeno je devet osoba.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.