Neki za nju nisu čuli, ali su njen ples u 58. godini sigurno videli

Izvor: B92, 28.Maj.2017, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neki za nju nisu čuli, ali su njen ples u 58. godini sigurno videli

Maja Volk uživa u Atini sa verenikom Nikolasom, a kako provode slobodno vreme pokazala je i na društvenim mrežama.

Iako je već ranije govorila da je srećno zaljubljena i da uživa u vezi sa Grkom to je sada još jednom i pokazala na Danima Afrike.

Dugo su krili svoju vezu, a sada je na red došla saradnja... ili ne?

Maja je vatreno zaplesala, a na duhu i kondiciji pozavideli su joj mnogi korisnici Instagrama. Snimak se brzo proširio na internetu, pa je čak i onima koji ne znaju za nju bila simpatična.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Maja Volk postala hit na Twitteru nakon otkačenog plesa (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 29.Maj.2017, 13:58

(foto: Instagram/majazmaja59) Maja Volk baš ume da živi, a to pokazuje i činjenica što je odlučila da stane na ludi kamen u 58. godini, a iz dana u dan uspeva da oduševi i nasmeje svoje pratioce fotografijama i snimcima iz Atine, u kojoj uživa sa svojim verenikom Nikolasom, kog je nedavno upoznala...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.