Konfuzija: Kraj istrage, nema dokaza da je pao avion

Izvor: B92, 28.Okt.2016, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konfuzija: Kraj istrage, nema dokaza da je pao avion

Mjanmar je obustavio istragu povodom nepotvrđenih izveštaja da se avion srušio u more kod zapadne obale, jer ne postoje dokazi da se bilo šta dogodilo.

Portparol Ministarstva finansija je, posle konsultacija i provera kod Ministarstva za saobraćaj i komunikacije, demantovao da se srušio avion.

Osoblje odeljenja civilne avijacije na ostrvu Manaung bilo je upućeno u oblast gde je prijavljeno da je nestao avion.

Oni, međutim, nisu pronašli dokaze da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo kakva letelica srušila, rekao je Rojtersu zvaničnik Tin Maung Ni.

Kako je rečeno, nijedna kompanija nije prijavila nestanak aviona.

On je prethodno izjavio da se kod zapadne obale srušila letelica i da vlasti pokušavaju da je lociraju.

"Jedino što u ovom trenutku mogu zasigurno da kažem je da nije u pitanju letelica neke od naših kompanija", rekao ranije Tin Maung Ni.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nesreća na obali Mjanmara - srušio se avion!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Okt.2016

Neidentifikovani avion se srušio u more blizu zapadne obale Mjanmara, javljaju svetski mediji...Zvaničnici te azijske države pokušavaju da lociraju srušeni avion, a u saopštenju se navodi da se sigurno ne radi o letelici neke domaće aviokompanije...BBC nezvanično prenosi da se srušio avion tipa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.