Ne dam da neko stiče popularnost preko moje grbače

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2016, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne dam da neko stiče popularnost preko moje grbače"

Popularna TV voditeljka Sanja Marinković svake subote zabavlja gledaoce TV "Pink" zajedno sa svojim gostima u svojoj autroskoj emisiji "Magazin In". Ona kaže da je tajna njenog uspeha u tome što gostima ne dozvoljava da je uslovljavaju niti diktiraju uslove dolaska.

- Do sada me nijedan gost nije izbacio iz takta. Samo u ovoj sezoni nisam dopustila da neko ko u životu ima manjak uspeha, manjak popularnosti, onda pokušava to preko mojih leđa da dobije. To se dogodilo sa Majom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Nikolić u ovoj sezoni. Nisam joj to dopustila, pa je napustila emisiju - kaže Sanja, koja se osvrnula i na konstantne prozivke koje stižu na njenu adresu, a u vezi sa njenom emisijom.

- Da nema negativnih komentara, ne bi bilo ni emisije. Najgore je kad nema komentara. Ni pozitivnih, ni negativnih. Iskreno, meni je baš drago. Najgore je kad te ljudi ne komentarišu. To je kao da ne postojiš. Ja sam na sve to navikla. Drago mi je da postoje hejteri, jer mi daju podstrek da nešto promenim. Ima tu i konstruktivnih komentara, ima tu i istine, moram da priznam. Ne volim samo kada reflektuju lične frustracije - objašnjava voditeljka, koja nađe vremena i za izlaske.

- Kada krene lepo vreme, u junu, ja iskoristim kraj televizijske sezone i početak ove parti sezone u Beogradu da sa prijateljima vikendom izađem. Petak uveče je nekako moj dan. Nedavno sam prvi put bila na jednom splavu. Iako sam onoj deci tamo mogla mama da budem, super sam se provela - priznaje Marinkovićeva.

- Meni nije važno da li su narodnjaci ili neka druga vrsta muzike. Meni nije bitno ni gde sam, ni kakva je muzika, samo da je dobro društvo. Čaše ne bacam kad me pogodi pesma, ali đuskam bez prestanka. Đuskam podjednako i uz Cecu, i uz Robija Vilijamsa, ma uz sve - poručuje lepo raspoložena voditeljka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Sanja Marinković: Ne dopuštam gostima da stiču popularnost preko mojih leđa

Izvor: Story, 27.Jun.2016

Popularna TV voditeljka svake subote zabavlja gledaoce zajedno sa gostima u svojoj autorskoj emisiji "Magazin In". Ona kaže da je tajna njenog uspeha u tome što gostima ne dozvoljava da je uslovljavaju niti diktiraju uslove dolaska.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.