Naučila je lekciju!

Izvor: Mondo, 29.Avg.2014, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naučila je lekciju!

Lepa pevačica se potrudila da obuzda kratku suknju dok je izlazila iz automobila.

Foto: Splash news

Pevačica Nikol Šercinger uslikana je u provodu u Londonu, a za tu priliku obukla je kratku kožnu suknju crne boje.

Suknja joj je, izgleda, zadavala probleme prilikom sedenja, pa joj je trebalo par minuta da damski izađe iz automobila kako joj fotoreporteri okupljeni ispred restorana "Skots" ne bi uslikali gaćice.

Seksepilna Nikol je nedavno obradovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << fanove snimkom jednog nastupa, na kom je tverkovala "do iznemoglosti", pa izgleda da je naučila lekciju i ovih dana se ponaša neobično krotko.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.