Nastavak ofanzive, uništeni objekti ID / VIDEO

Izvor: B92, 04.Okt.2015, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak ofanzive, uništeni objekti ID / VIDEO

Ruski borbeni avioni su tokom noći izvršili dvadeset letova i napali deset objekata Islamske države u gradu Al Tabka.

Ministarstvo odbrane je saopštilo da su avioni tipa Su-34 napali trening centar džihadista i skladište municije.

“Rezultat toga je velika eksplozija u skladištu, a centar za obuku je potpuno uništen”, naveo je portparol Igor Konašenkov.

Ruski avioni su takođe napali i kamp Islamske države u Idlibu, a tom prilikom je uništen pogon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za proizvodnju eksploziva.

“Avioni tipa Su-25 su gađali kamp terorista, uništeno je njihovo sklonište, dok su Su-24M i Su-34 gađali objekte Islamske države blizu grada Džisr al Šugur, u provinciji Idlib”, zaključio je Konašenkov.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Nastavak ofanzive, uništen centar za obuku džihadista

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2015

Ruski borbeni avioni su tokom noći izvršili dvadeset letova i napali deset objekata Islamske države u gradu Al Tabka...Ministarstvo odbrane je saopštilo da su avioni tipa Su-34 napali trening centar džihadista i skladište municije...- Rezultat toga je velika eksplozija u skladištu, a centar za...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.