Narodna sloga podržala kandidaturu Parovića

Izvor: Radio 021, 05.Maj.2015, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodna sloga podržala kandidaturu Parovića

Miroslav Parović, koji je u kampanji za predsedničke izbore, danas je saopštio da je dobio novu podršku, ovog puta od Zorana Jovanovića koji ima udruženje Narodna sloga.

Kako je navedeno, ovo udruženje neguje ideje izvornog narodnjaštva na srpskoj društvenoj i političkoj sceni.

- Drago mi je što mogu da podržim grupu novih entuzijasta koji, za razliku od svega viđenog koje su nam ostale stranke ponudile. Parović i Alternativa za Srbiju nude novu energiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u odnosu na sve stranke koje su se istrošile - rekao je Jovanović.

Predsednik Treće Srbije objavio je pre tri nedelje da je kandidat za predsednika Srbije ispred Alternative za Srbiju, a na prvom predstavljanju podržali su ga Zaharije Trnavčević, Mile Isakov i još nekoliko pojedinaca.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.