Narkomani opsedaju novosadsko groblje

Izvor: Mondo, 16.Sep.2014, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narkomani opsedaju novosadsko groblje

Stanovnici Grbavice u Novom Sadu sve češće imaju problema sa zavisnicima koji ovaj deo grada nalaze kao vrlo pogodno mesto za drogiranje.

Foto: Screenshot YouTube/Moj glas info

Jedna od najugroženijih ulica je Ljermontova iz razloga što je okružena grobljem koje je odvojeno bedemom i samim tim izolovana je od ostatka naselja, objavio je Radio 021.

Fotografije su dokaz svemu tome. Na očigled stanovnika okolnih zgrada, ne obazirući se na brojne prolaznike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mladić i devojka "potpuno opušteno" drogirali su se na sred Katoličkog groblja u sred bela dana.



Devojka je obavila i "fiziološku potrebu" odmah uz grobno mesto, a potom su oboje napustili groblje, ostavljaući za sobom špric, iglu i ostalo smeće.

Stanovnici Ljermontove ali i drugih ulica u okolini Katoličkog groblja osećaju se ugroženim jer, kako i sami kažu, bilo je slučajeva otimanja nakita i obijanja stanova i podruma čak i preko dana.

Oni apeluju na nadležne da se hitno pozabave njihovim problemom.

Snimak koji je objavio Radio 021 napravljen je tokom avgusta.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.