Napravljen predlog radne verzije izmenjenog Zakona o radu

Izvor: Blic, 21.Okt.2013, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravljen predlog radne verzije izmenjenog Zakona o radu

Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalne politike dostavilo je danas predlog radne verzije izmena i dopuna Zakona o radu premijeru, prvom potpredsedniku, kao i ministrima privrede i finansija.

Isti predlog dostavljen je predstavnicima sindikata i poslodavaca, kao i svim članovima Radne grupe koji rade na izmenama i dopunama tog zakona, saopštilo je resorno ministarstvo.

U narednom periodu tripartitna Radna grupa radiće na usaglašavanju nacrta teksta Zakona o radu, posle čega će on biti poslat u redovnu proceduru.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Predlog izmena Zakona o radu dostavljen Vladi

Izvor: RTS, 21.Okt.2013

Resorno ministarstvo dostavilo predlog radne verzije izmena i dopuna Zakona o radu premijeru Ivici Dačiću, prvom potpredsedniku Vlade Aleksandru Vučiću, kao i ministrima privrede i finansija Saši Raduloviću i Lazaru Krstiću...Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalne politike dostavilo je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.