Napitak od kojeg žene polude za seksom: A glavni sastojak je...

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2016, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napitak od kojeg žene polude za seksom: A glavni sastojak je...

Ovaj recept za pripremanje tajnog napitka prenosio se generacijama sa kolena na koleno u Indiji i još nekim zemljama Azije, a ta tradicija zadržala se do dana današnjeg.

Bočica sa ovim napitkom po tradiciji se davala mladoženji i mladi da je popiju pre prve bračne noći.

Tajna je u suvom grožđu, čije bobice sadrže agrinin, ključni nutirijent za tretman erektilne disfunkcije.

Takože, povećava i šanse da žena zatrudni, odnosno kvalitet semene >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tečnosti kod muškaraca. Osim toga, povećava, tvrdi se, i ukupnu energiju za seks.

Originalni recept iz Indije sastoji se od suvog grožđa, mleka i šafrana.

Evo recepta za pripremu jedne varijante tog napitka:

Dobro operite 30 grama suvog grožđa pa ga prokuvajte u sa 200 ml mleka. Na kraju dodajte i malo šafrana.

U početku pijte ovu količinu tri puta dnevno, a kasnije povećajte količinu suvog grožđa na 50 grama, sve dok ne budu otklonjeni problemi.

Inače, za suvo grožđe kažu da ima i niz drugih pozitivnih efekata na zdravlje - pomaže i kod visokog pritiska, gojaznosti, prevencije kancerogenih oboljenja, anemije, a odlično je i za ten i kosu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Napitak od kojeg žene polude za seksom

Izvor: OkRadio.rs, 31.Avg.2016

Ovaj recept za pripremanje tajnog napitka prenosio se generacijama sa kolena na koleno uIndiji i još nekim zemljama Azije, a ova tradicija zadržala se do dana današnjeg. Bočica sa ovim napitkom po tradiciji se davala mladoženji i mladi da je popiju pre prve bračne noći. Tajna je u suvom grožđu,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.