Napadači uhapšeni, dnevnik meta zbog ocena

Izvor: B92, 02.Jun.2015, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadači uhapšeni, dnevnik meta zbog ocena

Policija je u saradnji sa Višim javnim tužilištvom identifikovala i privela tri maloletnika zbog krađe dnevnika u osnovnoj školi u Kotežu.

Kako Tanjug saznaje u MUP-u, dečak iz te škole, odeljenje VIII/4, se dogovorio sa svoja dva druga da upadnu na čas i otmu dnevnik zbog loših ocena koje je imao.

Kako je rečeno, pronađeni su plastični pistolj, fantomka i nož, dok je dnevnik bačen u jednu baru kod Koteža.

Maloletnici su priznali izvršenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovog dela, a policija i Više javno tuzilastvo odlučiće o daljem postupku.

Kako su mediji ranije javili, maskirane osobe, sa pištoljima i nožem, upale su danas oko 17.00 sati u Osnovnu školu "Vasa Pelagić" u Kotežu i pod pretnjom oružjem od profesorke oteli dnevnik, nakon čega su pobegli sa lica mesta.

Direktor te škole Miodrag Lučić ubrzo je izjavio da deci tokom današnjeg indidenta nije prećeno, kao i da su sigurnosne kamere sve snimile.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Beograd: Napadači uhapšeni, dnevnik meta zbog ocena

Izvor: SEEbiz.eu, 03.Jun.2015, 08:49

BEOGRAD - Policija je u saradnji sa Višim javnim tužilištvom identifikovala i privela tri maloletnika zbog krađue dnevnika u osnovnoj školi u Kotežu...Kako Tanjug saznaje u MUP-u, dečak iz te škole, odeljenje VIII/4, se dogovorio sa svoja dva druga da upadnu na čas i otmu dnevnik zbog loših...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.