Izvor: Danas, 27.Apr.2015, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na komunalne policajce na aerodromu "Nikola Tesla"

Tokom kontrole javnih parkirališta na aerodromu „Nikola Tesla”, patrola Komunalne policije juče je zatekla nepropisno parkirano vozilo. Prilikom intervencije, vozač je odbio da se legitimiše i napusti vozilo, posle čega je startovao automobil i udario dva komunalna policajca, nanevši im povrede, navodi se u saopštenju Komunalne policije.

Kako ističu, pošto je bahati vozač pobegao sa lica mesta, Saobraćajna policija je raspisala potragu za vozilom, a samo zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << pribranosti komunalnih policajaca, izbegnute su ozbiljne povrede.

Na lice mesta su stigle patrola Saobraćajne policije koja je izvršila uviđaj, kao i ekipa Hitne pomoći koja je prevezla komunalne policajce do Urgentnog centra, gde im je ukazana medicinska pomoć i konstatovane lakše telesne povrede.

Komunalna policija najoštrije osuđuje napad bahatog pojedinca na svoje pripadnike i podseća da je u poslednje vreme pojačana saradnja sa građanima, jer je održavanje komunalnog reda u interesu svih Beograđana.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.