Naneta nam šteta, kampanja protiv nas

Izvor: Beta, 21.Avg.2014, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naneta nam šteta, kampanja protiv nas

BEOGRAD, 21. avgusta 2014. (Beta) - Megatrend univerzitet saopštio je u četvrtak da mu je naneta direktna šteta jer su u javnost izneti delovi analize Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta u kojima se navode nedostaci doktorskih studija, iako je taj univerzitet u medjuvremenu postupio po nalozima Komisije.

Izjava zamenice predsednika Komisije Vujčić nije "vid pomoći visokoškolskoj ustanovi kako bi unapredila svoj rad", nego naprotiv, nanose veliku štetu ustanovi, jer se >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << čak i ne spominju mere koje je Univerzitet preduzeo u cilju postupanja po zahtevu Komisije, naveo je Megatrend.

"Stiče se utisak da se ovakvim izjavama u medijima, s vrlo odgovornog mesta u oblasti visokoškolskog obrazovanja, već duže vreme posebno apostrofira da je Megatrend univerzitet jedina visokoškolska ustanova koja ima odredjene manjkavosti u radu", naveo je univerzitet Miće Jovanovića.

Megatrend je izrazio zabrinutost da postoji negativan stav i kampanja protiv tog univerziteta, koji mogu prouzrokovati negativne posledice na njegov ugled i razvoj u budućnosti.

Vera Vujčić rekla je da su u Izveštaju o spoljašnjoj proveri kvaliteta Megatrend univerziteta utvrdjeni nedostaci koji se tiču doktorskih studija na tom univerzitetu i da je dat rok od 30 dana radi njihovog otklanjanja.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Megatrend:Trpimo štetu zbog kampanje protiv nas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2014

Megatrend univerzitet saopštio je danas da mu je naneta direktna šteta jer su u javnost izneti delovi analize Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta u kojima se navode nedostaci doktorskih studija, iako je taj univerzitet u međuvremenu postupio po nalozima Komisije...Izjava zamenice predsednika...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.