Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Apr.2014, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nalog za hapšenje kapetana potonulog broda

Južnokorejski sud izdao je danas naloge za hapšenje kapetana i dva člana posade broda koji je u sredu potonuo. Sud navodi da kapetan broda Li Džun-Seok nije bio na komandama broda u trenutku nesreće, već ga je menjao poručnik. Li je optužen da je napustio brod, dok je nekoliko stotina putnika tražilo pomoć iako im je rečeno da ne ustaju sa svojih sedišta i ne napuštaju kabine. Na trajektu je bilo 475 ljudi, od čega 325 đaka drugog razreda srednje...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen kapetan potonulog broda

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Apr.2014, 01:33

Kapetan broda koji je pre dva dana potonuo kod obala Južne Koreje, Li DŽun-Seok, danas je uhapšen, javili su južnokorejski mediji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.