Najveća gužva na Batrovcima, čeka se dva sata

Izvor: B92, 27.Avg.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveća gužva na Batrovcima, čeka se dva sata

Beograd -- Intenzitet saobraćaja na graničnim prelazima je pojačan, a najveće kolone su na prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, gde se vozila zadržavaju oko dva sata.

Na graničnom prelazu Šid, takođe sa Hrvatskom, čeka se oko sat vremena, dok se automobili zadržavaju isto toliko i na graničnom prelazu Horgoš sa Mađarskom.

Duža zadržavanja su i na graničnom prelazu Preševo, sa Makedonijom, gde se na ulazu u Srbiju vozila zadržavaju oko sat vremena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
AMSS je preporučio vozačima da ka Hrvatskoj koriste granične prelaze Sot, Bačku Palanku ili Bogojevo a sa Mađarskom Kelebiju ili Bački Breg.

Savez je, takođe, podsetio da su prelazi Bački Vinogradi, Djala, Bajmok i Horgoš II otvoreni samo od sedam do 19 časova.

Na graničnim prelazima sa Crnom Gorom trenutno nema dužih zadržavanja od petnaestak minuta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.