Najstrašnija vožnja u luna parku: On je ostao mrtav hladan

Izvor: B92, 03.Maj.2015, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najstrašnija vožnja u luna parku: On je ostao "mrtav hladan"

Kada gledate sa strane neke od “ludih” vožnji u luna parku i čujete ljude kako vrište pomislite – za mene to nije ništa. Onda sednete na tu istu vožnju i situacija nije baš onakva kakvu ste je zamišljali.

“Slingshot” je glavna atrakcija u luna parkovima širom sveta. Neka vrsta mehaničke praćke, koja vas katapultira u nebesa. Postoji veliki broj snimaka na Jutjubu sa reakcijama ljudi na ovoj surovoj vožnji “nebu pod oblake”, ali svima je privukao pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << momak koji je na ovoj vožnji ostao potpuno smiren.

On čak deluje kao da se dosađuje. Za njega je definitivno sledeći korak borba sa lavom u divljoj prirodi, kad već na ovakve stvari ne reaguje.

Pogledajte snimak.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.