Najpoznatija-guza-na-svetu-nikad-nije-izgledala-vece

Izvor: medio.rs, 24.Okt.2014, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpoznatija-guza-na-svetu-nikad-nije-izgledala-vece

Kima Kardašijan je poznata po tome što voli na sve načine da naglašava svoju pozadinu, ali izgleda da je ovog puta malo preterala. Njene inače pozamašne obline izgledaju još veće u vunenoj suknji, ispod koje očigledno nosi broj manji donji veš.

Najpoželjnija guza na svetu i nejna vlasnica Kim Kardašijan prošetale su ovog puta u potpuno crnoj kombinaciji. Klasična uska majica lepo je istakla njen struk i bujne grudi, ali problem nastaje kada se pogled spusti malo niže.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />
Slučajno ili namerno, ne znamo, ali očigledno je da je Kim obukla donji veš koji joj uopšte ne odgovara, tačnije koji je broj manji.

Vunena suknja, koju nosi poslednjih dana, lepo bi pristajala da nije bilo problema sa gaćicama. S druge strane, tanka bluza koja se malo providi savršen je kontrast ovoj suknji.

Kim je sve upotpunila seksi šiklama sa kaišićima, a strani mediji komentarišu da starleta izgleda prilično nostalgično i tužno od kad se vratila sa odmora sa mužem. Oni su bili na Havajima, gde su slavili starletin 34. rođendan.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.