Najmlađi Beograđani krenuli na letovanje Autobusom sreće

Izvor: Blic, 30.Jul.2016, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmlađi Beograđani krenuli na letovanje "Autobusom sreće"

Gradska sekretarka za obrazovanje i dečju zaštitu Snežana Đurić ispratila je danas na letovanje u Zambratiju 20 dece iz Beograda.

Deca će, u okviru projekta "Autobus sreće", letovati zajedno sa svojim vršnjacima iz Slovenije, saopštila je gradska služba za informisanje.

- Projekat se realizuje 12. godinu zaredom. Beogradski učenici šestog, sedmog i osmog razreda boraviće u ovom letovalištu u Hrvatskoj u okviru tradicionalne saradnje Ljubljane i Beograda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Namera projekta jeste da deca steknu nove prijatelje, ali i da se obezbedi letovanje za onu decu čiji roditelji to nisu u stanju da priušte - rekla je Snežana Đurić.

Ona je dodala da će deca u Zambratiji boraviti osam dana, gde će biti organizovane brojne aktivnosti.

Boravak finansira Grad Ljubljana, a put i ketering Grad Beograd.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.