Najgora majka: Zaposlila kćerku kao striptizetu kako bi mogla da im plati operacije! (VIDEO, FOTO)

Izvor: Kurir, 28.Avg.2015, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najgora majka: Zaposlila kćerku kao striptizetu kako bi mogla da im plati operacije! (VIDEO, FOTO)

Tako sam srećna što imam kćerku kao što je Kajla koja mi plaća sve tretmane lepote. Ne smeta mi što ima sponzore ili što je striptizeta, bitno da ima dovoljno novca da nam plati tretmane i operacije

Majka je kćerki dozvolila da napusti školu, zaposli se kao striptizeta i to sa 17 godina kako bi mogla da plati plastične operacije za njih obadve.

Georgina Klark (38) i njena kćerka Kajla Moris (20) imale su nekoliko operacija u želji da izgledaju kao Kejti Prajs. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Njihove promene finansira Kajla.

Gospođa Klark koja navodi da je "zavisnik o botoksu", kaže da je srećna zbog toga što je njena kćerka striptizeta i da je izuzetno ponosna na to što je Kajla sa 18 godina imala preko 50 sponzora.

Kada mi je Kajla rekla da želi da poveća grudi i da uradi neke druge operacije, bilo mi je drago jer sam želela da bude taj tip osobe," objašnjava Georgina.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.