Izvor: Nezavisne Novine, 26.Okt.2016, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbrutalnija scena u istoriji TV-a (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Fanovi popularne serije “Walking dead” već odavno su se navikli na monstruozna ubijanja, masakrte, sadizam… Ipak, ono što je prikazano u posljednjoj epizodi zgadilo je život i samim glumcima.

“Walking dead” je serija u kojoj grupa ljudi pokušava da preživi u apokaliptičnom svijetu u kojem vladaju zombiji. Međutim, kako vrijeme odmiče veći im problem predstavlju ostali preživjeli nego sami živi mrtvaci. Susreću se sa svakakvim sadistima, kanibalima, divljacima…
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Sve su uspjeli da prežive dok u šestoj sezoni nisu naišli na čovjeka pod imenom Negan i njegovu bandu. Slatkorječivi Negan je poređao vođu Rika i njegovu grupu pozitivaca na koljena, održao im govor i jednog od njih mlatnuo po glavi s bejzbol palicom ukrašenom bodljikavom žicom.

Šokantan nastavak donosi to da je Negan vjerovatno najveći televizijski monstruma ikada.

Ludi sadista u kožnoj jakni i s palicom koju zove Lusil prvo je smrskao glavu crvenokosom Abrahamu, ali nešto kasnije isto je uradio i jednom od najpopularnijih likova koji je na setu od samog početka serije - Glenu. Kao šlag na tortu brutalne epizode, Negan je zamalo natjerao glavnog glumca serije Rika da sjekirom odseče ruku svom sinu. U posljednjem trenutku se smilovao kad je dobio ono što je tražio.

Zanimljivo je da je ova luda epizoda ostavila traumu i na same glumce. Džefri Din Morgan, čovjek koji je glumio Negana je poslije priznao da je zamalo pobjegao sa seta.

“Snimanje epizode je bilo užasno. U jednom trenutku sam morao da idem u krug i svakog od njih udaram palicom. Da, sve sam ih istukao. Bilo je jako teško i došao sam do tačke kada više nisam mogao. Htio sam da odustanem jer sam emocionalno bio potpuno prazan”, priznao je slavni glumac.

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.