Najbrutalnija kampanja Soroševih prijatelja

Izvor: Mondo, 28.Mar.2017, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Najbrutalnija kampanja Soroševih prijatelja"

Poslednjih dana na delu je najbrutalnija kampanja onih koji smatraju da je poželjno samo mišljenje iz "kruga dvojke" i Soroševih prijatelja i onih koje podržava, rekao je večeras predsednički kandidat Aleksandar Vučić.

"Ovde agresivna manjina maltretira pristojnu većinu", rekao je Vučić gostujući na javnom servisu i istakao da on hoće da bude predsednik i onih koji misle na drugačiji način.

Kampanju svojih političkih protivnika ilustrovao je najnovijim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << slučajem vezanim za fabriku "Goša".

"Američka TV N1", rekao je, vodi kampanju o stanju u toj fabrici, a niko ne kaže da je ona privatizovana još 2007, kada on, kaže, nije ni znao u kom je delu opozicije.

Zatim je za "Gošu" tražen spas u partnerstvu s državom, 2013, ali je tadašnji ministar privrede Saša Radulović to odbio.

"Zašto krijete da su to recidivi nekadašnjih loših poslova. Niti smo ih mi doveli, niti išta od toga oduzeli radnicima, ni luk jeli, ni luk mirisali", prokomentarisao je Vučić, gostujući na javnom servisu.

Međutim, dodao je, medijima činjenice ne smetaju da nastave s brutalnom kampanjom, pa su tako i pre nekoliko dana Maji Gojković dobacivali na izložbi Olje Ivanjicki neki koji su, kaže, umislili da su pisci.

Od 1. juna, kad stupa na snagu novi zakon, takvi će dobro razmisliti da li da napadaju ženu, poručio je Vučić i dodao da je zato srećan što je danas u Šumicama razgovarao sa ženama.

Nama, rekao je, jednostavno nije dozvoljeno da o nekome mislimo da je lošiji od nas, dok njima niko ko nas podržava ne valja.

"Ovde agresivna manjina maltretira pristojnu većinu. Ja, međutim, hoću da budem predsednik i onih koji misle na drugačiji način. To je Srbija koja može da prihvati različita mišljenja", poručio je Vučić.

Ceca i Željko s Vučićem: On je pobednik (FOTO)Vučić: Ne idem na Kosovo, to je cirkus!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić: Agresivna manjina maltretira pristojnu većinu

Izvor: B92, 28.Mar.2017

Poslednjih dana na delu je najbrutalnija kampanja onih koji smatraju da je poželjno samo mišljenje iz "kruga dvojke" i prijatelja Soroša i onih koje podržava...To je rekao predsednički kandidat Aleksandar Vučić..."Ovde agresivna manjina maltretira pristojnu većinu", rekao je Vučić gostujući...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.