Na prelazu Gostun čeka se 60 minuta

Izvor: B92, 31.Jul.2015, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prelazu Gostun čeka se 60 minuta

Na graničnom prelazu Batrovci zadržavanja su oko 40 minuta na ulasku u Srbiju, dok se ne izlazu iz zemlje na prelazu Gostun čeka oko 60 minuta.

Kako je saopštio jutros Auto moto savez Srbije, na ostalim graničnim prelazima stanje je redovno, ali i često promenljivo.

Kraj radne sedmice po pravilu donosi pojačan intenzitet saobraćaja, kako na glavnim putnim pravcima u Srbiji, tako i na graničnim prelazima.

Vozače u toku dana očekuju niže temperature >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nego prethodnih dana, a na području jugozapadne i južne Srbije ima padavina, pa se apeluje na vozače da na tim deonicama zbog smanjene vidljivosti i klizavih kolovoza prilagode vožnju uslovima na putu.

Posebna opreznost savetuje se vozačima na deonicama gde je zbog radova izmenjen režim obavljanja saobraćaja.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 87 saobraćajnih nezgoda u kojima je 59 osoba povređeno.

Istovremeno, u Beogradu je zabeleženo 38 saobraćajnih nezgoda u kojima je 17 lica povređeno.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.