Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2016, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na leđima krijumčarili 4.000 kutija cigareta iz Crne Gore u BiH

MOSTAR - U okviru operativne akcije „Bastion“, službenici Jedinice granične policije Trebinje spriječili su danas krijumčarenje 4.000 kutija raznih vrsta cigareta bez akciznih markica, saopšteno je iz Granične policije (GP) BiH.

Krijumčarenje je otkriveno u graničnom pojasu na području Bileće kada su četiri nepoznate osobe, noseći na sebi pakete, pokušale prenijeti cigarete iz Crne Gore u BiH.

Ugledavši graničare ostavili su cigarete i udaljili se u nepoznatom pravcu.

O događaju je obavješteno Tužilaštvu BiH, a u toku je dalji rad na ovom slučaju i prolasku osoba.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Akcija „Bastion“ sprečila krijumčarenje 4.000 kutija cigareta iz Crne Gore u BiH

Izvor: Blic, 28.Jul.2016

U okviru akcije „Bastion“, pripadnici Granične policije Trebinje sprečili su krijumčarenje 4.000 kutija raznih vrsta cigareta bez akciznih markica, saopšteno je iz GP BiH...Krijumčarenje je otkriveno u graničnom pojasu na području Bileće, kada su 4 nepoznate osobe, noseći na sebi pakete,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.