Na graničnim prelazima zadržavanja oko pola sata

Izvor: Blic, 31.Jul.2014, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na graničnim prelazima zadržavanja oko pola sata

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su oko 30 minuta.

Kako je saopštio Auto moto savez Srbije (AMS S), saobraćaj je umerenog intenziteta, a vozačima se ukazuje na mokre kolovoze i rupe. Kiša, koja je tokom noći padala i koja još uvek pada u pojedinim delovima Srbije, uslovila je da se saobraćaj na većini putnih pravaca obavlja po mokrim kolovozima, što zahteva dodatnu opreznost za volanom.

Svim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vozačima se savetuje da brzinu kretanja prolagode uslovima na putu i da poštuju saobraćajne propise kako ne bi ugrožavali svoju, a i tudju bezbednost.

Na deonicama, gde se izvode radovi, svim vozačima se savetuje da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Zbog nestabilnih vremenskih prilika, odnosno kiše, povećan je broj odrona na putevima trasiranim duž klisura i stenskih useka, kao i na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali, navedeno je u saopštenju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.