Na Horgošu zadržavanje 90 minuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2014, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Horgošu zadržavanje 90 minuta

Na graničnom prelazu Batrovci, na ulazu, vreme čekanja za putnička motorna vozila i autobuse je oko 60 minuta, a na Horgošu, na ulazu, vreme čekanja za putnička motorna vozila je oko 90 minuta, saopštio je danas MUP.

Na Špiljanima, Kelebiji, Jabuci, Gostunu i Sremskoj Rači nema većih zadržavanja, navedeno je u saopštenju Biroa za saradnju s medijima MUP-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Oprez zbog odrona i vlažnih kolovoza

Izvor: RTS, 01.Avg.2014, 09:06

Na graničnom prelazu Batrovci na ulazu u Srbiju čeka se oko 90 minuta, a na graničnom prelazu Brodarevo do 60 minuta. Na ostalim prelazima zadržavanja za putnička vozila su oko 30 minuta...Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije (AMSS), na važnijim putnim pravcima u zemlji saobraćaj je umerenog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.