NUNS zahteva da se utvrde okolnosti napada na Gordanu Uzelac

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Maj.2016, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NUNS zahteva da se utvrde okolnosti napada na Gordanu Uzelac

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) zahtevalo je danas od nadležnih organa da utvrde sve okolnosti pod kojima je došlo do verbalnog napada na novinarku televizije Pink Gordanu Uzelac i obavesti javnost ko je vređao tu novinarku.

NUNS je apelovao na građane da se prema svim novinarima odnose sa dužnim poštovanjem i ne ometaju ih u obavljanju njihovog posla.

Televizija Pink saopštila je juče da je njena novinarka Gordana Uzelac napadnuta na mitingu opozicije u centru Beograda, a vlasnik te stanice Željko Mitrović optužio je opozicione lidere da su odgovorni za "maltretiranje, nasrtanje i vređanje" novinarke

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

NUNS: Ispitati napad na novinarku Gordanu Uzelac

Izvor: Blic, 01.Maj.2016

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) zahtevalo je danas od nadležnih organa da utvrde sve okolnosti pod kojima je došlo do verbalnog napada na novinarku televizije Pink Gordanu Uzelac i obavesti javnost ko je vređao tu novinarku...NUNS je apelovao na građane da se prema svim novinarima odnose...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.