Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Nov.2015, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NUNS: Tiho uvođenje vanrednog stanja

Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije Vukašin Obradović ocenio je da je u Srbiji na delu "tiho uvođenje vanrednog stanja.

"Sve ovo što se dešava u jednom širem aspektu meni liči na širenje atmosfere straha i panike i, na neki način, na tiho uvođenje vanrednog stanja. Ja drugačije ne mogu da tumačim ovoliki broj naoružanih osoba iza ministra unutrašnjih poslova. To do sada nismo imali prilike da vidimo, čak ni u mnogo gora vremena", istakao je Obradović >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za “Kurir”.

On je rekao da je zapanjen činjenicom da je Dragan J. Vučićević u televizijskoj emisji "mahao" nečijim zdravstvenim kartonom, a ministar zdravlja potvrdio zdravstveno stanje neke osobe, čime je napravljen težak etički i zakonski prekršaj.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.