NS: Ubijen dok je proslavljao poslednji ispit

Izvor: S media, 09.Apr.2012, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Ubijen dok je proslavljao poslednji ispit

U subotu, samo nekoliko sati pre nego što je usmrćen ubodom noža u Ulici Veselina Masleše, u Novom Sadu, Srđan Mandić (25) položio je poslednji ispit na industrijskom menadžmentu Fakulteta tehničkih nauka. S roditeljima Ljiljanom i Goranom i sestrom Majom podelio je radosnu vest o okončanju studija, a onda požurio da to i sa društvom proslavi.

Novi Sad: Nož u srce zbog pesme

NS: Spaljena kuća osumnjičenog za ubistvo u masovnoj tuči (VIDEO)

Novi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Sad: Mladić ubijen u masovnoj tuči!

"I eto, umesto da slavimo završetak studija, mi ćemo na sahranu", gotovo nečujnim glasom ponavlja Ljiljana pred okupljenim rođacima, prijateljima i komšijama. A onda pita: "Zašto nama ovakva nesreća? Pa ja sam kao babica pomogla rođenje toliko mnogo dece... A sad neko uzima život mom detetu..."

Za tragičnu sinovljevu sudbinu roditelji su saznali tek u nedelju oko 10.30. Poznanici su im javili da je jedan Srđanov prijatelj povređen i da se nalazi u bolnici u Sremskoj Kamenici.

"Mog sina su ubili s leđa!", očajan je otac Goran. "Nije često odlazio u stari kraj, a te večeri su ga pozvali prijatelji da dođe."

]Mada je najpre saopšteno da je Petar P. (19) iz Hetina osumnjičen za ubistvo Mandića, u ponedeljak se ispostavilo da je glavni osumnjičeni za Mandićevo ubistvo Dragan N. (48) iz Idvora. On je u ponedeljak uhapšen oko 14 časova u novosadskom Novom naselju u zajedničkoj akciji pripadnika kriminalističke policije i žandarmerije.

(Novosti)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.