NS: Pucnjava u igraonici, ranjena dva mladića

Izvor: B92, 19.Avg.2017, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Pucnjava u igraonici, ranjena dva mladića

Novi Sad -- U novosadskom Novom naselju u pucnjavi su ranjena dva mladića.

Pucnjava se, kako prenosi "Blic", dogodila nešto posle 21 sat u jednoj kompjuterskoj igraonici.

Kako je listu rekla portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać, mladići stari 19 i 20 godina ranjeni su u noge.

"Mladići su nakon ukazane prve pomoći prevezeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na dalju dijagnostiku. Povrede koje su zadobili vatrenim oružjem u predelu nogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nisu opasne po život, ali su za svaki slučaj hospitalizovani i pod stalnim su lekarskim nadzorom", izjavila je ona.

Uzrok pucnjave u igraonici još nije poznat, a prema nezvaničnim informacijama došlo je do svađe između dve grupe mladića.

B92 nezvanično saznaje da su obojica ranjenih u igraonici od ranije poznata policiji po krivičnim delima sa elementima nasilja i trgovine narkoticima.

Portal 021.rs piše, da je napadač nakon pucnjave pobegao u nepoznatom pravcu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U pucnjavi u novosadskoj igraonici ranjena dva mladića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2017

Na novosadskom Novom naselju večeras su u pucnjavi ranjena dva mladića, javio je Blic...Pucnjava se, kako se navodi, dogodila nešto posle 21 sat u jednoj kompjuterskoj igraonici, na Bulevaru Kneza Miloša...Kako je listu rekla portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać, mladići stari 19 i 20 godina...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pucnjava u Novom Sadu, ranjena dva mladića

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2017, 08:26

NOVI SAD - U novosadskom Novom naselju sinoć su u pucnjavi ranjena dva mladića, javio je Blic...Pucnjava se, kako se navodi, dogodila nešto poslije 21 sat u jednoj kompjuterskoj igraonici...Kako je listu rekla portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać, mladići stari 19 i 20 godina ranjeni su u noge..."Mladići...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.