NOVOPECENI TATA Nikola Rokvic Ono sto je Bojana izdrzala ja nikad ne bih

Izvor: medio.rs, 14.Avg.2016, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVOPECENI TATA Nikola Rokvic Ono sto je Bojana izdrzala ja nikad ne bih

Leona se menja iz dana u dan! Ima prelepe krupne oči i jako je mirna i dobra, kaže za "Blic" Nikola Rokvić iz Amerike.

Manekenka Bojana Barović porodila se devetog avgusta i na svet donela prvo dete sa pevačem Nikolom Rokvićem. On nam je u ekskluzivnom intervjuu nakon porođaja supruge opisao prve impresije.

- Taj osećaj... Mislim da svaki roditelj zna kakav je osećaj kad dobiješ dete, nešto što je najsvetije i najdivnije! Dala mi je nove vidike i oplemenila >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << moju dušu! Želim svima koji to nisu osetili da što pre osete! - rekao nam je oduševljeni tata, koji je i prisustvovao porođaju supruge i koga je sve to duboko dotaklo:

- Nisam imao svest i predstavu o porođaju na pravi način! Mislio sam - to će sve brzo da se odigra! Ali od dana kada sam zaista video kako to izgleda, ženama dajem veliku prednost u odnosu na muškarce i naklon ne samo što rađaju novi život već što su sposobne da izdrže takve muke koje bi malo ko od nas muškaraca bio sposoban da pretrpi! Divno je videti ženu koja kroz ogroman bol donosi život i samim tim čisti svoju dušu i biće i biva jača nego ranije! Hvala bogu na tome! - dodaje Rokvić.

Na pitanje na koga beba liči, Nikola skromno kaže:

- Još uvek se ne zna, jako je mala - ističe on i dodaje da je prva je čestitala Bojanina majka, koja je bila sve vreme uz njih, a posle toga su se čuli sa našim najbližima.

Deda Marinko već je sa prijateljima u Crnoj Gori proslavio rođenje unuke, a Nikola nam je otkrio da će on proslaviti i pristati na cepanje košulja tek kada u Srbiju dođe zajedno sa svojim devojkama, Bojanom i Leonom

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.