NOVI-UZAS-U-CRNOJ-GORI-U-Budvi-silovana-Hrvatica

Izvor: medio.rs, 01.Avg.2014, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI-UZAS-U-CRNOJ-GORI-U-Budvi-silovana-Hrvatica

Mladić osumnjičen za silovanje turistkinje iz Zagreba priveden je u stanicu policije na saslušanje

Hrvatica K. M. koja letuje u Budvi, prijavila je policiji da je silovao Budvanin A. R. Protiv njega je podneta krivična prijava zbog sumnje da je silovao turistkinju iz Zagreba, saopštila je crnogorska policija.

K. M. prijavila je policiji da je silovao mladić sa kojim je prethodne večeri bila u društvu. Navodno, osumnjičeni Budvanin i ona su, sa društvom, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << proveli veče u jednom od budvanskih lokala. Nakon što su ispili pića, napustili su kafić, ali su se posle određenog vremena vratili na isto mesto. U ranim jutarnjim časovima, devojka je došla u policiju u društvu prijateljica, i prijavila da je prethodne noći silovana.

O događaju je obavešten i nadležni državni tužilac, koji je izjavio da u ovom događaju ima elemenata krivičnog dela. Mladića su ujutru probudili pripadnici interventnog voda, koji su ga odveli na saslušanje u stanicu policije.

Novo silovanje dogodilo se samo dva dana nakon što je budvanska policija podnela krivičnu prijavu protiv Bijelopoljca A. Š. zbog sumnje da je silovao ukrajinsku državljanku.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.