NOVI TABLET IZ LG  Dizajniran da se lako koristi

Izvor: Blic, 19.Dec.2014, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI TABLET IZ LG Dizajniran da se lako koristi

Od južnokorejske kompanije stiže model srednje klase koji odlikuju neka zanimljiva rešenja i jaka autonomija baterije.

Dizajn

LG je poslednjih nekoliko meseci imao odlična rešenja koja se tiču telefona, ali je kod tableta taj momenat, donekle, izostao. Tablet je izrađen od plastičnog kućišta koji ne klizi, ali ne odaje utisak vrhunskog uređaja što je slučaj sa manjim modelom ove kompanije. Zvučnici su postavljeni sa zadnje strane i daju solidan zvuk. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ivice su zaobljene zbog čega je korišćenje značajno olakšano.

Displej

Treba uzeti u obzir da je ovaj uređaj “budžetski” sa rezolucijom od 1.280 x 800 piksela, tako da ne treba previše očekivati od nje. Prikaz slike je svetao i oštar, vidljiv iz širih uglova, ali se kod određenih brzih HD scena mogu videti određeni nedostaci.

Hardver

LG je pretpostavio da će korisnicima G Pad služiti kao drugi ekran, pa su ga opremili sa infracrvenim senzorom radi direktnog povezivanja sa televizorom. Kamere su prosečne, ali zadovoljavaju kriterijume u rangu tableta, dok je baterija za svaku pohvalu, pošto traje znatno iznad proseka.

Specifikacije LG G pad 10.1

Cena: 250 evra

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.