NOVI-SUKOBI-Miroslav-odbrusio-Harisu-Umukni-bre-vise

Izvor: medio.rs, 20.Dec.2014, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI-SUKOBI-Miroslav-odbrusio-Harisu-Umukni-bre-vise

Kako li će se završiti ovo takmičenje?

Večeras nas na TV "Pink" očekuje veoma zanimljiva emisija "Pinkovih zvezda".

Žiri zbog sukoba mišljenja sve češće ulazi u konflikte, ali se čini da njihove svađe nisu samo zbog kandidata već tu postoji i sujeta koju pojedini nikako ne uspevaju da pobede.

Pevač narodne muzike Haris Džinović od samog početka emitovanja najgledanijeg muzičkjog šou programa "Pinkove zvezde" ima određeni stav prema svom >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << kolegi Miroslavu Iliću. Večeras će njihov sukob eskalirati, pa će tako Ilić odbrusiti svom kolegi da "umukne".

Kao što je sada već poznato rok pevač Bora Đorđević iz zdravstvenih razloga sprečen je da u narednom periodu nastavi sa snimanjem najpopularnijeg šou programa na TV Pink "Pinkove zvezde", pa će ga od večeras menjati njegov mlađi kolega Željko Joksimović.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.