NOVI SPOT: Miju kidnapovali crnci u Turskoj!

Izvor: Kurir, 30.Avg.2014, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SPOT: Miju kidnapovali crnci u Turskoj!

Rekli su da nisu videli zgodniju ženu i da mora da bude deo njihovog plemena, ispričao je Mijin prijatelj Stevan Radivojević

Mia Borisavljević je nakon napornog rada na novom spotu „Nije, nije to“, koji je nedavno promovisala, otišla u Tursku da se malo odmori.

Ali, dok je zgodna pevačica uživala sa svojim prijateljima u luksuznom hotelu, odjednom su je opkolili tamnoputi mladići, koji su hteli da je otmu!

- Mia je toliko privlačila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pažnju svojim izgledom da se uopšte nismo iznenadili kada su joj prišli crnci u želji da je povedu sa sobom. Rekli su da nisu videli zgodniju ženu i da mora da bude deo njihovog plemena - ispričao je Mijin prijatelj Stevan Radivojević, frizer i pobednik u rijalitiju „Parovi“.

Naravno, reč je o šali jer su se svi lepo družili i, osim što su razmenjivali komplimente, slikali su se za Fejsbuk, preko koga će i ostati u kontaktu.

(M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.