NOVI PREDSEDNIK SANU: Lekari KCS ponosni na svog kolegu

Izvor: Kurir, 06.Maj.2015, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI PREDSEDNIK SANU: Lekari KCS ponosni na svog kolegu

Vladimir Kostić doskora je radio kao neurolog u Kliničkom centru Srbije, gde je juče organizovan prijem u njegovu čast i uručena mu je knjiga, a događaju je prisustvovao i ministar zdravlja Zlatibor Lončar

BEOGRAD - Povodom imenovanja akademika Vladimira Kostića za predsednika Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) u Kliničkom centru Srbije juče je upriličen koktel.

Događaju su prisustvovali ministar zdravlja Zlatibor Lončar, brojne kolege doktori i profesori. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << U ime svih zaposlenih u KCS i na Medicinskom fakultetu, direktor Kliničkog centra Srbije Miljko Ristić uručio je poklon-knjigu Vladimiru Kostiću.

- Na našu veliku čast i zadovoljstvo, za predsednika Srpske akademije nauka izabran je član našeg kolektiva Vladimir Kostić. Interesantno je da su i preostali kandidati bili lekari Kliničkog centra Srbije, to je jedan veliki pozitivan poen za nas i za rejting KCS - rekao je doktor Ristić.

On je naglasio da uopšte ne sumnja da će novi predsednik SANU raditi dobro i uspešno kao što je radio do sada kao istaknuti neurolog u Kliničkom centru.

- Moram da kažem da sam veoma uzbuđen i dirnut. Ja druge kuće osim Kliničkog centra i Medicinskog fakulteta nemam - izjavio je predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti.

(M. B.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.