NJEN SUPRUG ULAZI U RIJALITI A POSLEDNJA PESMA JELENE MARJANOVIC OTKRIVA VELIKU TUGU

Izvor: medio.rs, 10.Avg.2017, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJEN SUPRUG ULAZI U RIJALITI A POSLEDNJA PESMA JELENE MARJANOVIC OTKRIVA VELIKU TUGU

Suprug pokojne pevačice Jelene Marjanović uskoro bi trebalo da uđe u rijaliti "Zadruga" koji priprema TV "Pink".

Njenu poslednju pesmu emotivnu baladu "Anđele", čiji tekst je napisao Dragan Milošević, a aranžman i muziku uradio je pevačicin suprug Zoran Marjanović, nažalost pubilika je čila tek posle njene smrti.

Pesma "Anđele" zapravo bila Miloševićeva molitva i da ju je napisao dok je vodio borbu s kancerom.

"Koji je moj greh, da suzom platim >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << svaki osmeh, svaki dan, u noćnu moru uvek pretvori se san, što pored nekog želim budna sanjati? Kaži mi koji je moj greh, možda će ova suza manje boleti. Kaži, anđele,koji je moj greh. Skini pečat tuge s duše moje.

Lošu sreću čime kupujemi ovaj sivi oblak čime prizivam? Greh bez greha jakroz život nosim kao žig na grudima, prokleta među zverima i ljudima, ko senka koja stope nikom ne prati. Kaži mi koji je moj greh,možda će ova suza manje boleti."

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.