NIŠTA OD TRANSFERA: Blaž Slišković odbio Novi Pazar zbog privatnih problema

Izvor: Kurir, 17.Sep.2014, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD TRANSFERA: Blaž Slišković odbio Novi Pazar zbog privatnih problema

Razgovori su bili izuzetno korektni i na korektan način smo se razišli. Razlog zašto neću biti trener Novog Pazara nisu finansijski uslovi, rekao je popularni Baka

Legenda jugoslovenskog fudbala Blaž Slišković ipak neće postati trener Novog Pazara. Iako se prethodnih dana o tome naširoko pisalo, Slišković je u izjavi za bosanske medije rekao da se nije dogovorio sa čelnicima srpskog superligaša.

"Ljudi iz Novog Pazara su se iz Mostara vratili u Sarajevo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << gde će prespavati. Ostalo je da im se javim do sutra ako bi se nešto promenilo. Razgovori su bili izuzetno korektni i na korektan način smo se razišli. Razlog zašto neću biti trener Novog Pazara nisu finansijski uslovi. Jednostavno, imam nekih privatnih problema koji traže da jedno vreme moram ostati u Mostaru. Opet kažem, ljudima iz Pazara veliko hvala na korektnosti", rekao je Slišković za agenciju Anadolija.

Novi Pazar je prošlog vikenda smenio Dragana Kanatlarovskog sa mesta šefa struke zbog loših rezultata na startu sezone. Pazarci su u prvih pet kola osvojili sedam bodova i doživeli dva uzastopna poraza.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Slišković: Ne preuzimam Novi Pazar

Izvor: B92, 17.Sep.2014

Bosanskohercegovački stručnjak Blaž Slišković neće biti novi trener Novog Pazara jer je zbog privatnih obaveza morao da odbije ponudu srpskog Superligaša...Slišković je ostvario prostora da se javi Novopazarcima u sredu ukoliko se nešto promeni u međuvremenu..."Razlog nisu finansijski uslovi....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.