NIŠKE KOTLARNICE RADE PUNOM PAROM: Svi građani imaju grejanje

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2016, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠKE KOTLARNICE RADE PUNOM PAROM: Svi građani imaju grejanje

Svi građani Niša imaju grejanje, izjavio je danas gradonačelnik Darko Bulatović, ističući da, kada je reč o isporuci toplotne energije, nije bila vanredna situacija.

- Niti je bila, niti je vanredna situacija, 14 kotlarnica u Nišu su u funkciji i rade bez ikakavih ispada sistema - rekao je Bulatović.

Prema njegovim rečima, sve aktivnosti koje su preduzete bile su usmerene ka preveniranju situacije da ne bi došlo do ispada sistema, te da je očigledno da takve mere >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << neko shvata kao vanrednu situaciju.

On je naveo da je Niš od Ruskog humanitarnog centra dobio dva agregata koja su u funkciji obezbeđivanja električne energije za eventualni ispad koji bi se mogao da se desiti i za rad u noćnim uslovima, jer su mnoge deonice toplovoda na sredini bulevara i ulica.

Foto: pixabay.com

- Ti agregati su vraćeni juče jer očigledno za njima nije bilo potrebe u toj meri - kaže Bulatović navodeći da nije bilo kasnjenja u radu toplane, te da je izuzetak bila jedan kotlarnica.

On je dodao je da je reč o kotlarnici na toplani jug koja je bila u remontu do 17. oktobra, jer je na njoj bila havarija u prethodnom periodu, ali su preduzete sve mere da se to otkloni.

- Građanima Niša obećavamo 100 odsto angažovanje svih službi i ljudi 24 sata jer oni su u središtu svih naših aktivniosti i rada - poručio je gradonačelnik.

(Tanjug/RTS)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Nema havarija“ - uveravaju u Toplani, dok su pojedini stanovi u Nišu i dalje hladni

Izvor: RadioCity.rs, 25.Okt.2016

Grad je nedavno od Srpsko-ruskog humanitarnog centra dobio dva generatora, čija je funkcija obezbeđivanje energije usled eventualnih ispada i rad u noćnim uslovima. Međutim, kako je za City radio objasnio v.d. direktora Toplane Zoran Stojanović, agregati su vraćeni Centru, jer očigledno za njima...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.