NISAM SAMA SEBE TUKLA I ŽIGOSALA: Evo kako je Marija reagovala na izjavu supruga

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2016, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISAM SAMA SEBE TUKLA I ŽIGOSALA: Evo kako je Marija reagovala na izjavu supruga

Ahmet Marinković (40), koji je brutalno maltretirao i pretukao svoju nevenčanu suprugu Mariju Ferizović (21), na sudu je tvrdio da je nije ni pipnuo.

Juče je saslušan u Drugom osnovnom tužilaštvu, a prema nezvaničnim saznanjima medija od izvora bliskih istazi, Ahmet je negirao zločin.

Ovo tužilčaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage, ali je i predložilo pritvor do 30 dana zbog mogućnosti da će Ahmet da ponovo delo, ili da utiče na svedoke.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << njemu je na teret stavljreno krivično delo nasilje u porodici sa nanošenjem teških telesnih povreda, za koje je zaprećena kazna od dve do 10 godina zatvora.

Foto: A. Nalbantjan

Marija Ferizović je ispričala užasne detalje mučenja kroz koje je prošla pred svog nevenčanog supruga.

- Isprebijao me je šipkom i motkom, ubadao makazama, ekserom, pekao i goreo kožu cigarom, sekao žiletom. Sramota me je da pričam št ami je sve radio - kazala je ona.

Zbog navodne sumnje da ga vara, Ahmet je Mariju držao tri dana zaključanu u kući u Kaluđerici i iživljavao se nad njom, sve dok nije uspela da pozove policiju koja ju je izvukla iz pkala. Od tada, ne izlazi iz kuće, a suprugove tvrdnje da joj nije uradio ništa su je šokirale.

- To je strašno ako je tako nešto izjavio. Ne znam šta da kažem, šokirana sam. Sramota je da je tako nešto u stanju da izjavi, sigurno nisam sama sebe sišala, tukla i bola - priča ona.

Foto: A. Nalbantjan

Zbog jakih bolova, Marija nije mogla da ode do Doma zdravlja kako bi primila injekciju, a ne može ni da jede jer joj je vilica polomljena.

- Imam jako velike bolove, celu noć oka nisam sklopila. Majka je morala da bude budna tokom noći, da pazi na mene i decu, jer su oni sada sa mnom. Mnogo mi je teško jer oni zajedno sa mnom moraju da prolaze kro sve ovo, pre svega što moraju da me gledaju u ovakvom stanju. Imam prejake bolove i pošto ne mogu da idem autobusom, nisam uspela da odem da primim injekcije u Dom zdravlja protiv bolova. Ne mogu da jedem jer mi je vilica polomljena, što mi zadaje muku.

Na samom kraju, Marija se ponadala da će Ahmeta stići pravda.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.