NIKOLIJA TRUDNA SA RELJOM IZ ELITNIH ODREDA Nikad necete pogoditi gde su napravili dete

Izvor: medio.rs, 28.Jan.2015, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIJA TRUDNA SA RELJOM IZ ELITNIH ODREDA Nikad necete pogoditi gde su napravili dete

Pevačica Nikolija Jovanović  čeka svoje prvo dete. Kako navode mediji, otac je navodno član “Elitnih odreda” Relja Popović. Naime, pevačica je u drugom mesecu trudnoće, a bebi se najviše raduje njena majka Vesna Zmijanac (58).

Nikolija Jovanović trudna?

Golupčići vezu kriju od javnosti, ali su ih obožavaoci provalili kada su zajedno otišli u Dominikansku Republiku. Kačili su fotke sa istog mesta, doduše odvojeno.

ESTRADNA BOMBA! Nikolija u vezi >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << sa Reljom iz “Elitnih odreda”? (FOTO) (VIDEO)

– Varnice među njima su sevnule još pre nekoliko meseci, usledio je duet “Alkohola litar”, a ubrzo su započeli emotivnu vezu - kaže izvor za “Blic”.

Nije poznato da li će se venčati pre ili nakon što na svet dođe njihovo prvorođenče, ali sigurno je da će uskoro početi da žive zajedno.

Nikolija nije bila dostupna za komentar, a obrisala je sve profile na društvenim mrežama.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.