NIKAD ZGODNIJA: Šeron Stoun na pragu sedme decenije u miniću

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD ZGODNIJA: Šeron Stoun na pragu sedme decenije u miniću

Glumica Šeron Stoun izgleda zanosno, uprkos tome što je na pragu sedme decenije.

Atraktivna glumica uslikana je povodom odlaska na snimanje NAB šou programa u čast Lovela Paksona u Las Vegasu...

Pedesetsedmogodišnja Šeron plenila je pažnju u maloj crnoj haljini koju je kombinovala sa sandalama s vrtoglavom potpeticom i sakoom u istoj boji.

Na holivudskoj sceni Šeron se pojavila pre 25 godina, kada se proslavila u filmu "Niske strasti" gde je glumila sa kolegom Majkoom Daglasom.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Seksi Šeron Stoun: Na pragu sedme decenije pokazala noge u miniću! (FOTO)

Izvor: Story, 19.Apr.2015

Popularna glumica dokazala je da godine nisu faktor bitan za fantastičan izgled..Šeron Stoun, foto: Profimedia..Pedesetsedmogodišnja Šeron Stoun privukla je pažnju svih prisutnih na crvenom tepihu u Los Anđelesu, kada se pojavila u maloj crnoj haljini koju je kombinovala sa sandalama viskokih potpetica...Šeron...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.