NEZGODA: Tihomir Stanić 20 dana u gipsu

Izvor: Kurir, 04.Sep.2015, 05:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZGODA: Tihomir Stanić 20 dana u gipsu

Glumac i producent Tihomir Stanić povredio je nogu na nedavnom gostovanju u Rumuniji

Nezgoda se dogodila kad je umetnik nezgodno stao tokom izvođenja predstave „Everyman Ðilas“ po tekstu i u režiji Radmile Vojvodić, koja je izvedena u utorak uveče, u okviru velikog festivala NETA, koji se održava od 28. avgusta do 4. septembra u Bukureštu. Stanić je od publike prikrio da ima problem i nastavio je da igra kao da se ništa nije dogodilo.

Osećao je jak bol, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a to da mu je noga natečena primetio je tek kad je sišao s pozornice.

- Moraću da nosim gips još dve nedelje. Sreća da nisam polomio nogu, već sam samo istegao zglob. Nezgodno sam stao tokom izvođenja predstave i odigrao do kraja s povredom kao da se ništa nije dogodilo. Nakon povratka u Beograd otišao sam na pregled na Vojno-medicinsku akademiju, gde su mi stavili gips, dali štaku i rekli da moram da mirujem, što mi najteže pada - kaže Stanić za Kurir.

(LJ. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.