NEZGODA ILI SREĆA: Kad se fotograf oklizne, nastane najbolja fotografija!

Izvor: Kurir, 02.Jul.2015, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZGODA ILI SREĆA: Kad se fotograf oklizne, nastane najbolja fotografija!

Venčanje je samo po sebi događaj koji se pamti, a ovaj bračni par dobio je bonus uspomenu koje će se svi rado sećati. Osim možda fotografa

Čejs Ričardson, fotograf koji je koji je bio zadužen da fotografiše venčanje u Misisipiju, okliznuo se i pao u najgorem mogućem trenutku. Dok je pravio grupnu fotografiju.

Ipak, uspomena koja je ostala mladom bračnom paru i njihovim zvanicama, zaista je posebna i prilično urnebesna.  Iako je slikana prošle godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ova fotografija je postala popularna tek kada ju je popularni komičar Džimi Falon tvitovao, a koga prati više od 26, 7 miliona ljudi.

Ričardson je kasnije objasnio da se to dogodilo jer je pod bio klizav od kiše koje je tog dana padala sve vreme.

"Svuda oko nas je bilo bara. Napravio sam jedan korak unazad kako bih napravio bolju fotografiju, ali u tom trenutku sam se okliznuo i pao. Ispostavilo se da su dobili prilično urenebesnu uspomenu", ispričao je ovaj fotograf.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.