NEVREME LOMILO STABLA Snažne vremenske neprilike zahvatile Kikindu

Izvor: Blic, 23.Jun.2017, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVREME LOMILO STABLA Snažne vremenske neprilike zahvatile Kikindu

Olujno nevreme zahavtilo je Kikindu oko 19 sati i 20 minuta. Napre je počeo da duva jak vetra, a onda se na grad sručila i jaka kiša, a vetar koji je pratio polomio je nekoliko stabala, u centru grada, kod hotela "Narvik" i u Zmaj Jovinoj ulici.

Kiša je bila snažna i obilna, pa se veća količina vode slivala sa krovova.

Vetar je nosio kišu, pa je čitav prizor izgledao kao siva kišna zavesa koju je jakom brzinom nosio vetar. Krošnje drveća su se povijale, pa na nekim stablima grane nisu uzdržale jačinu vetra.

U jednom trenutku počeo je da pada i sitniji grad. Srećom, nevreme nije trajalo dugo, svega nekolika minuta..

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snažno nevreme pogodilo Srbiju: Poplavljene ulice, oluja lomila grane (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 23.Jun.2017

Olujno nevreme zahvatilo je Kikindu, Novi Sad i Beograd večeras oko 19 časova. ..U Kikindi je napre počeo da duva jak vetra, a onda se sručila i jaka kiša, a vetar koji je pratio polomio je nekoliko stabala, u centru grada...Da mi je neko rekao da vetar može da oduva bršljen s kuće..#nevreme...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.