NEVALJALA PROFESORKA: Slala bezobrazne fotografije i snimke svom učeniku, zbog toga je morala da plati (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2016, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVALJALA PROFESORKA: Slala bezobrazne fotografije i snimke svom učeniku, zbog toga je morala da plati (VIDEO)

Stefani Frens Laki (37), profesorka iz Pensilvanije, predala se policiji nakon što je optužena zbog slanja snimka simulacije seksa koji je poslala sedamnaestogodišnjem učeniku. 

Odmah nakon što se predala odveli su je u okružni zatvor u Berksu i optužili za nezakonit kontakt sa maloletnikom i podmićivanje maloletnika, prenosi dailymail.co.uk.

Prema tvrdnji advokatske komore Berksa, Laki je predavala Engleski u srednjoj školi Mulenberg kad je razvila neprimeren odnos >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sa učenikom ranije ove godine.

Njeno ovonedeljno hapšenje bilo je završetak tromesečne istrage koja je započeta u junu nakon što su detektivi primili žalbu na Laku od strane Centra sa decu i omladinu u Berksu.

Prema dokazima koje je policija sakupila, Laki je kreirala tajni Tviter nalog u aprilu kako bi mogla direktno da komunicira sa tinejdžerom.

Printskrin: dailymail.co.uk

Posle nekog vremena, razgovori između profesorke i učenika su postajali seksualno obojeni i posle 3 meseca dopisivanja profesorka mu je poslala najmanje 10 svojih obnaženih fotografija.

Policija navodi da mu je Laki, za koju se veruje da je udata i da ima mladu decu, takođe poslala i svoj pornografski snimak.

Dečak je policiji ispričao i da su se oni nakon nastave ljubili u učionici.

Laki je 5. juna pozvana na ispitivanje, a manje od mesec dana kasnije dala je otkaz u školi. Na kraju se u policiji izjasnila da je kriva.

Direktor Mulenberg škole Džozef Makarola pustio je pismeni izveštaj u kojoj se postupak profesorke naziva podlim i nečuvenim.

- Ne postoji mesto u javnom obrazovanju ili bilo kojoj organizaciji gde poverenje i integritet zaposlenog sme da bude kompromitovano lošom procenom kada je u pitanju rad sa decom ili mladima - piše u izveštaju i dodaje se - Mi nećemo tolerisati takvo predatorsko ponašanje.

Laki je puštena iz zatvora nakon što je u utorak platila kauciju 25.000 dolara. Sledeće suđenje joj je zakazano 17. oktobra.

Reportažu o profesorki Laki pogledajte ovde:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.