NESA-GALIJA-RESIO-MISTERIJU-Evo-zasto-Digni-ruku-digni-obadve-

Izvor: medio.rs, 16.Apr.2014, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESA-GALIJA-RESIO-MISTERIJU-Evo-zasto-Digni-ruku-digni-obadve-

Nenad Milosavljević za Telegraf priča o tome zašto pominje baš Prištinu i šta znači podizanje ruke u pesmi "Digni ruku". "Roditelji nisu smeli da puštaju svoju decu u škole zbog Šiptara. Jedna slika tad se često pojavljivala po medijima. Na njoj je bila baka koja je vodila dete u školu, a na leđima je nosila pušku"

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Neša Galija rešio misteriju: Evo zašto: "Digni ruku, digni obadve"!

Izvor: Blic, 16.Apr.2014

Nenad Milosavljević za Telegraf priča o tome zašto pominje baš Prištinu i šta znači podizanje ruke u pesmi "Digni ruku". "Roditelji nisu smeli da puštaju svoju decu u škole zbog Šiptara. Jedna slika tad se često pojavljivala po medijima. Na njoj je bila baka koja je vodila dete u školu, a...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.