NEOBIČNA RACIJA U INDIJI Devojčica uhapšena zbog varanja na ispitu, izdati nalozi za hapšenje i drugih studenata

Izvor: Blic, 29.Jun.2016, 06:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOBIČNA RACIJA U INDIJI Devojčica uhapšena zbog varanja na ispitu, izdati nalozi za hapšenje i drugih studenata

Rubi Rai (17) iz Indije završila je u zatvoru nakon što su vlasti posumnjale da je varala na državnom ispitu.

Kako se navodi, ona je bila najbolja učenica u indijskoj saveznoj državi Bihar, ali je u jednom intervjuu rekla nešto što je izazvalo sumnje u njeno znanje.

Taj video je postao viralan, pa je devojčica morala je ponovo da polaže isti ispit, međutim pala ga je i odmah nakon toga je uhapšena. Pred sud je izvedena u nedelju i osuđena na zatvor do 8. jula.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
U međuvremenu su izdati i nalozi za hapšenje drugih studenata koji su se dobro pokazali na ispitima. Na primer, među njima je i Saurab Šresta koja je bila najbolja iz hemije, ali posle nije znala da je H2O voda.

Čak 18 tinejdžera je uhapšeno zbog varanja na testovima, jer nakon polaganja nisu znali osnovne stvari iz onog predmeta koji su polagali.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mora u zatvor zbog varanja na ispitu

Izvor: Radio 021, 29.Jun.2016

Rubi Rai (17) iz Indije završila je u zatvoru nakon što su vlasti posumnjale da je varala na državnom ispitu...Kako se navodi, ona je bila najbolja učenica u indijskoj saveznoj državi Bihar, ali je u jednom intervjuu rekla nešto što je izazvalo sumnje u njeno znanje...Taj video se proširio društvenim...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.