NEDA UKRADEN: Ranije bih se skinula da sam znala da ću postati svetska zvezda!

Izvor: Kurir, 26.Okt.2014, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDA UKRADEN: Ranije bih se skinula da sam znala da ću postati svetska zvezda!

Volela bih da u TLZP dobijem ulogu Tine Tarner, jer su nam energije slične, a obećavam da ću tek u narednim emisijama šokirati publiku u emisiji tvoje lice zvuči poznato

Neda Ukraden kaže da nije ni sanjala da će u 64. godini doživeti da svetska štampa piše o njoj zahvaljujući nastupima u „Tvoje lice zvuči poznato“. Posle pohvalnih tekstova u britanskom „Dejli mejlu“ i „Dejli ekspresu“, pevačica obećava da će tek šokirati svet.

"Uspela sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da pobedim starosnu diskriminaciju i da pokažem da baka može da bude mladolika, zgodna, vitalna i puna energije. Volela bih da u TLZP dobijem ulogu Tine Tarner, jer su nam energije slične, a obećavam da ću tek u narednim emisijama šokirati publiku", rekla je Neda i dodala da planira da u pozorištu izvede svoj šou.

Pevačica, koja je karijeru započela 1967. godine, kaže da se u trenutku dok je svet veliča oseća loše jer u domovini nije priznata koliko bi trebalo, ali da ipak ne mašta o inostranoj karijeri.

"Devedesetih godina kao da je neko pritisnuo „dilit“ i obrisao sve uspehe pravih pevača. Otad PR menadžeri diktiraju prilike i samo se piše o nekoliko pevača koji imaju veze i političare iza sebe. Ja sam izabrala teži put, i sama sebi sam sve - od menadžera do vozača. Rumuni svih generacija mi se klanjaju i znaju čak i moje stare pesme, a u svojoj zemlji sam doživela da čujem menadžera koji kaže „ko će da gleda babu“. Da sam se ranije skinula, možda bi bilo bolje", zaključuje Neda.

Blic

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.