NEČOVEK: Sin umirao dok je otac igrao igrice

Izvor: Kurir, 16.Apr.2014, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEČOVEK: Sin umirao dok je otac igrao igrice

Otkriven je u trenutku kad je ispred jednog ogledala u hodniku nonšalantno jednom rukom popravljao frizuru, dok je u drugoj držao kesu s telom mrtvog deteta

SEUL - Monstruozno.

Južnokorejac (22) poznat samo po prezimenu Jeong neprestano je igrao igrice na internetu, tako da uopšte nije primetio kad mu je dvogodišnji sin umro od gladi. Međutim, u jednom trenutku pronašao je telo mališana, ali ga nije pokopao, već ga je u stanu držao još mesec dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a zatim ga spakovao u plastičnu kesu i bacio na smetlište daleko od svog doma.

Njegov zločin otkriven je tako što su ga snimile bezbednosne kamere iz lifta u trenutku kad je ispred jednog ogledala u hodniku nonšalantno jednom rukom popravljao frizuru, dok je u drugoj držao kesu s telom mrtvog deteta. Na osnovu snimaka on je uhapšen, a kad je otkriven monstruozni čin mladog oca, vest je izazvala šok u celoj zemlji.

Inače, pokazalo se da je nemarni Jeong provodio dane po internet kafeima, a kući je dolazio na svaka dva, tri dana da bi nahranio dečaka. Nejako telo mališana na kraju nije moglo da se izbori sa neuhranjenošću.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.