NECETE VEROVATI KAKVE PERVERZIJE MILICA RADI SA MC YANKOM A TEK DA VIDITE STA JE OBUKLA U NOVOM SPOTU VIDEO

Izvor: medio.rs, 22.Avg.2017, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NECETE VEROVATI KAKVE PERVERZIJE MILICA RADI SA MC YANKOM A TEK DA VIDITE STA JE OBUKLA U NOVOM SPOTU VIDEO

Mlada srpska zvezda Milica Todorović nakon dueta sa Eminom Jahović predstavila je još jedan duet i to sa Mc Yankoom.

Uvereni da ponovo imaju veliki hit, kao što je to bio slučaj sa numerom "Moje zlato", ponosno su najavili novu pesmu, koja je zajedno sa spotom ugledala danas svetlost dana.

Reakcija publike na njihov drugi duet po redu je odlična, ali su mnogi šokirani seksi scenama u spotu, te se pitaju kako je pevačicin dečko Miloš Paunović dozvolio da izazovno >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << igra sa MC Yankoom, da senzualno liže prst i ostalo.

Takođe, publici je privukao pažnju i Miličin stajling. Ona us potu nosi veoma neobične izrezane pantalone koje otkrivaju i to da se Milica malo ugojila u prethodnom periodu.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.